Winkelwagen Geen producten

OVER CONSYST

Sinds 2003 is Consyst actief in alle segmenten van de zorg. Hierin hebben we in de loop van de jaren een zeer hoog specialistisch niveau bereikt dat Consyst maakt tot een meer dan uitstekende partner in zorgsystemen.

Consyst adviseert, realiseert en beheert geïntegreerde communicatiesystemen voor de oproepafhandeling van zorgoproepen, calamiteiten, welzijn en Persoonlijke veiligheid. Bij het gezamenlijk vormen van beleid, het opstellen van functionele eisen, de implementatie en de exploitatie staan we steeds dicht bij onze klanten.
 

Van Techniek-leverancier naar Functie-leverancier

Nederland vergrijst in hoog tempo. Steeds meer mensen zullen daarom in de toekomst zorg behoeven waardoor de werkdruk in de zorg alleen maar toeneemt. Inzet van technologie om aan die toenemende zorgvraag te kunnen voldoen lijkt evident. Toch zijn technologie en zorgverlening twee totaal verschillende werelden. Het is dan ook niet vreemd dat het simpelweg leveren van technisch innovatieve oplossingen alleen, zelden tot gewenste resultaten leidt.

Consyst signaleert deze ‘kloof’ tussen zorg en techniek en speelt hierop in door voor zorginstellingen op te treden als functie-leverancier in plaats van alleen techniek-leverancier. Hierbij worden dan ook niet alleen technische implementatie trajecten verzorgd, maar manifesteert Consyst zich als een bedrijf dat pro-actief meedenkt en regisseert, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest recente kennis op het gebied van innovatie en vergrijzing.

Door de inzet van medewerk(st)ers die specifiek hiervoor opgeleid zijn, wordt een brug geslagen tussen zorg en techniek zowel voor het intra- als extramurale segment.

Specialisatie

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de activiteiten welke Consyst in haar portfolio heeft.


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
http://www.consyst.nl
CONSYST ONLINE - BESTEL UW ZORGPRODUCTEN EENVOUDIG ONLINE

 

* = prijzen zijn exclusief btw Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies